30 Ekim 2010 Cumartesi

Sana Soruyorum ccc Hagi Reis ccc

Maçtan önce en merak ettiğim şey cezalı ayhanın yerine kim oynayacaktı.Daha da önemlisi barış oynayacak mıydı ve bi baktık ki barış piji yine 11de..Koskocaaa gaassaray takımı 20-25 milyon seyircisi var bu takımın ve sahada bir oyuncular var ki kafayı yersin arkadaş..Barış Özbek sen kimsin olum ya bi de yetmezmiş gibi 8 numara giyiyosun bee ayıp ulan yeter be, nedir bu sen ve türevlerinden çektiği bu türk futbolunun o beyin yapısı s.kiyim yaa..

Herşeye tüm olumsuzluklara rağmen maç başladı ve biraz misimovic bişeyler göstermeye başladı ben burdayım dercesine hareketlerle pas alışverişleri falan pişman,sonra sabriden çılgın deparlar geldi her zaman ki bide pino geceden kalma gibi pes11 hareketlerinden bir derleme gösterdi ilk yarım saat hiçbir bok olmadı ama bu arada antalya iyi takım olduğunu gösterdi 1-2 de gol kaçırdılar ufuk kurtardı ama kendide bilmiyor o titanın vurduğu topun nasıl ellerinde kaldığını..30. dakikadan sonra şans bu ya aq servet kütüğü kafayı koydu köşeye sonra top sekti pino oturttu bi tane maç bir anda 2-0 oldu.45 olana kadar antalya müthiş baskı kurdu ama atamadı.

2. yarıda gaassaray ne bok yedi kendide bilmiyor malca bi 45 dakika antalya takır takır top oynuyor tita önüne gelene basıyo çalımı hatta ali turanın aq resmen hahahaahaha=) ve maç bir şekilde 2-1 bitti. Sonra tribünler mal gibi sevindi hagiyi tribüne çağırdı.

Ali samiyende oynuyorsun ve attığın iki golde bedavadan gelmiş rakip altı üstü antalyaspor isterse 30 puanla lider olsun farketmez sen gaassaraysın aq bu ne ezik bir durum bu ne biçim oyun tarzı bu ne bokem lan bu sirtaç değil mi lan bu bakıyım...Dedik ki rijkaard türkiyeyi bilmiyor o yüzden böyle küçük takım oyunları zaman geçirmeler defansa çekilmeler 1 puana sevinmeler falan türkiyeyi tanııyor gaassaray bilmiyor dedik yolladık Hagiyi getirdik yetmedi yanına da tugayı verdik ki şöyle baskılı rapik yarı sahada alayına isyan s.kip çoğaltacak bi takım olsun kazmalardan takım arındırılsın gençlerin serpiştirildiği bi takım olalım ama nerdee...Aq ali sami yende 90 dakikanın çoğunluğunda antalya baskısında geçti maçta biraz becerikli adamlar olsa-haftaya trabzon s.ker çoğaltır affetmez- puan almadan gitmeleri imkansız ama atamadılar işte.


Hagiye sorular;
  1. ARDA BAROS ELANO KEWELL gelince bu takım nası bir hal alacak..
  2. Yine defansta mı beklicez,
  3. cana 60 da oyundan çıkacak mı,
  4. barış yine oynayacak mı ne olcak ne etcek aq,
  5. içerde 1-0 veya 2-0 lara dışarda 1-0 veya 0-0 lara yatacakmıyız,
  6. son dakikalarda zaman geçirmek için korner bayraklarına yamancak mıyız,
  7. Genç çocuklara daha fazla şans verilecek mi( Emre çolak,Cem sultan,Anıl dilaver)...

En basit bir mantık yürütmesi hatta mantık değil lan bir futbolsever olarak açık ve net son soru şu oyundan tarzından, mal gibi defansı kalecinin önünde kurmaktan, Barış Özbek denen futbol fakirini gaassaray kadrosunda tutmaktan saha kenarında maçı izlerken hiç mi rahatsız olmuyorsun hiç mi be Hagi?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder