1 Ekim 2010 Cuma

kadıköye hazırlık...





Karabükte tuhaf bir maç oldu. Hakem ucuz bir penaltıyla karabüğe gel sen 1-0 başla dedi. O da tamam eyvallah dedi. Ama galatasaray o kadar aciz durumda ki penaltıyı konusacak durumu bile yok. Neyse sonra bir hata daha falan derken 2-0 oldu.Tabi bu arada galatasarayli futbolcular yada başka bişeyler mi deseydim bilemedim ama bu şahsıyetler formanın değerini bilmeyen vitaminsizler dolanıyorlar takılıyorlar böyle free hareketlerde arkadaşlar.
Bu maç için Rijkaarda bişey söylemek haksızlık olur.Çünkü doğum gününde babası ölen birinden bahsediyoruz.
Oyundan çıkması gereken barış iken-hatta galatasaray kadrosunda hiç bulunmaması gerekirken-lorik cana oyundan alındı ve aydın girdi.Futbol çok enteresan!! Ne değişti diye sorduk kendimize koca bir hiç heöde hiç ki ne hiç arkadaş. Çünkü olay kalite ile alakalı bir durum. Derken ikinci yarı oyunda bir değişme yok. Barış mallosunun karambole bir golü ve malca biten bir maç oldu. 2 saatimi aldı. Vay arkadas durum vahim bu sene kadıköyde yine 6 lık bir maç izleyebiliriz demedi demeyin,bugün karabük atamadı ama fener affetmez özelliklede alex,lugano affetmez.

Hatta şöyle söyleyim 6 dan fazlası da olur yani bunu da söyleyim ama baros belki 1 tane atar sakat olmazsa=)




Karabükspor yeni çıkmış bir takım ama koskoca galatasaray olarak pozisyon bulamıyorsun,forvetin sakat hatta iki forvetin yani strikerin da sakat ama buna rağmen demiyorsun ki şu Anılı bu maçta oynatıyım çocuğa bir şans veriyim. Karabük maçında da şans vermezsem nerede vereceğim diyemedi galatasaray bu hafta. Çünkü bir takımda forvet oyuncusu sadece gol atmak değildir. Savumayı dağıtır stoperleri sağa sola çeker boş alan oluşturur vs. Geçen hafta belediye keyfinden mi bu kadar pozisyon verdi hayır tabi ki de, çünkü baros diye bir adam durmuyor bir sağa bir sola gidip geliyor. Ama bunu gören galatasaray yönetiminin barosa alternatifi var mı? Yok..

Keşke Anılı götürüp 11 başlatsaydı. Belki yine yenilirdi. Ama o çocuğa da bir şans vermiş olurdu,bahanesi olurdu. Doğru birşey yapmış olurdu. O zaman kewell solda başlardı pino sağda yani normal bir şekilde olurdur. Anıl birşey yapamasa bile kanatlardan gelmeye çalışırdı.Ama barış diye bir arkadaş var oynamasa olmuyor. 5 milyon dolarlık lorik cana var.

Kadıköy tehlikesi bu sene çok fena olacak gibi tabi bu şartlardan bahsediyorum. 7-3 falan olabilir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder