3 Ekim 2010 Pazar

zor maç çok zor...

Viyanadan 3 puanla dönen beşiktaş ve son 2 haftada 5 puan kaybeden trabzon ve trabzondalar...
Beşiktaş beraberlik alırsa kimse schustere eleştiri getirmez galiba tabi maç içinde saçma tercihlerde bulunmazsa ki hiç sanmıyorum savunmayı her türlü tehlikeye rağmen önde kuran bir adamdan saçma tercihler beklemiyorum. Yine önde oynayacaktır oynamaya çalışacaktır en azından çünkü karşıdaki takım ne fener ne de rapid değil çok güçlü bir orta saha var. Erns-Aurelio-Guti karşıda Selçuk-Colman-Engin gerçekten çok zevkli olacak.


Trabzon için tam bir kilit maç olacak.2 haftada 5 puan kaybettiler eğer bu haftada kaybederlerse bursada kazanırsa puan farkı açılmış olacak.O yüzden biraz stresli olacaklarını düşünüyorum.Eğer beşiktaş öne geçerse büyük bir panik olabilir ve bunun üstüne trabzon seyircisini düşündüğümüzde gerçekten zor olacak.



Açıkçası keşke bu hafta olmasın dediğim bir maç olacak. Q7 nin olmaması da büyük dezavantaj beşiktaş için bizim içinde şanssızlık iki hareket görcek ters kanatta oldukları için yattara ile karşı karşıya enteresan çalım hamleleri olacaktı neyse artık devamı inönüye kaldı.

İki maçtır Ersana şans vermesini beklediğim schuster rotasyon adına bu maçta şans verirse pek de şaşırmam açıkçası. Kesinlikle şansı hakeden bir oyuncu özelliklede isabetli uzun paslarıyla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder