14 Ekim 2010 Perşembe

DİKKAT KÜFÜRLÜDÜR

Öncelikle şunu söyleyim bu yazı açık ve net küfürlüdür hatta ötesindedir. Sonra bu ne ya falan demesin kimse..

Arda Turan kim ne derse desin bu ülkede en yetenekli futbolcudur. Hem yeteneğini hemde zekasını aynı anda kullanabilen bir futbol sanatçısıdır. Ama bizim medyamız gazetelerimiz o kadar çük kafalıdırlar ki hep hesap peşindedirler bir çekememezlik bir kıskançlık yapmaktadırlar. Ama artık yaptıkları sınırı aşmış bulunmaktadır.

Sonuçta bu çocuk sakatlanınca olaylar birden patladı. Göt kişiliğini yine yansıtmaktan geri kalmayan erman toroğlu denen pislik karakteri bozuk kıro ardayı cinsel hayatıyla bağdaştırarak açıkça çok sikiş yaptığı için böyle oldu deme gafletini gösterdi.

Şimdi basit bir mantık yürütelim. Diyelim ki arda erman pijinin kızıyla beraber. Sonra bir kanalda fişmeken bir isim çıkıyor ve diyor ki arda fazla seks yaptığı içiçn sakatlandı. Şimdi buradan basit bir mantık yürütmeye devam edersek şöyle oluyor arda ermanın kızını fena sikiyor durduramıyor kendini paramparça ediyor kızı günde 10 posta haftada minimum 50 kere aq kızın. Ermancık ne diyor bu ara çocuk çok iyi oynuyordu maç temposu ağır gelmiş olabilir dinlenmeden tam iyileşmeden oynadığı için sakatlanmış olabilir diyo.. ahhh erman ahhh pij erman..

Yani çocuğun seks hayatı deyip oraya kız arkadaşının resmini koyup hep bu kızın sabah akşam sikmek yüzünden oldu der gibi haber yapmak nasıl bir şerefsizliktir demek az gelir götverenliktir.

O kızın ailesi yok mu annesi babası veya bir erkek kardeşi...Bak bu çok enteresan burası türkiye olur olur. Varsa abisi kardeşi erkek çocuk alır kerpeteni kıstırır ermanı sikini kesip eline verirse buna kim ne diyecek? Olmaz demeyeceksin burası türkiye adamın amına koyarlar.

Yani insanları ve ailelerini rencide etmek bu kadar basit mi? Gencecik daha 23 yaşında bir çocuğu böyle ağlatmak kolaymı aq?

Sonra diyoruz ki Mesut niye almanyayı seçti?

Cevabı çok basit; bir gün telegol izlemiştir diğer günde maraton tamam işte başka bir şeye gerek var mı?

Şu anda almanya 16-17-18-19-20 yaşında tercih yapmakta zorlanan çocuklar ardanın bu durumunu görünce ne olacak ne diyeceğiz? Ne dersen de çocuk siktir git lan der geçirir sırtına döşlant formasını sonrada çıkar sana döşer bu kadar basit...

Son 2 söz...

1- Arda gözünü seviyim git şu ülkeden hemde ocakta hiç bekleme haziranı boşver aslantepeyi falan adnanların boş hayallerine kapılmayı yıprandığın yeter git be abicim git yaw git işte...

2-arda fazla seks yapıyor diyen buruncu erman ve onu doğrulayan muhabire soruyorum söyleyin lan!!! 1- zevkli miydi lan? 2- tekrar istermisiniz?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder