23 Ekim 2010 Cumartesi

ibrahimoviçten barış-ayhan-sarplara..

hepimizin malumudur ki ibrahimovic barcelonadan milana gitti ama bi sor niye gitti? Çünkü guardiola dediki burası katalunya burada bu çocuklar oynayacak zlatan o yüzden sana yer yok senide zaten taraftar istiyor diye aldık oldu bitti işte..

Haginin gelmesi ile hatta daha da önemlisi tugayında yardımcısı olmasıyla artık yapılması gereken şudur ki bazı malloları yollamak ve artık anıl dilaver,cem sultan, cumhur,emre çolak, sinan gibi gençlere bu takımda yer açmaktır. Basit mantık bir sezon önce dünyada 6 kupa kazanmış bir barcelona takımı bile ibrahimovici yollayıp burada benim yetiştirdiğim adamlar oynayacak diyorsa sen de bunu yapmalısın hagi ve tugay kardeşler ki barcelonanın mücadele ettiği 3 kulvar var iken bunu yapıyor sen sadece tek kulvardasın-türkiye kupasını sallıyorum sktr et bu senede fener alsın-o yüzden bunu yapmalısınız evladım hadi bakıyım.

Pazartesi sonuç ne olursa olsun fenere 5 atarsın veya 5 yersin problem değil sadece o günü kaybedersin ama o çocuklarla gelecek 10 yılı kazanırsın yapmalısın. Barış, Ayhan,Mustafa Sarp,Servet gibi isimlere tamam bilader hadi eywallah demelisin bunu yapabilirsin hadi bakıyım şimdi dağılın..

Ama yok yok gelmişken 2 satırda fener maçına yazıyım haginin gelmesi ile fener için daha zor bir maç olcak gibime geliyor tabi sonuçta umarım kazanırız düzlüğe çıkmak için değil tabi ki yendik mi lan demek için.Ama farklı kaybedersek de şaşırmam alıştık artık siktiri boktan goller yemeye fenerden ballı arkadaş top çarpıyor giriyor bir şekilde yoksa bir top oynadıkları falan yok,neyse bakalım..1-4 alırız diyorum ama bakıyorum da bok alırsın diyenler çoğunlukta=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder