18 Ekim 2010 Pazartesi

Juventusta olmasa! 4-0


Biri 4 atar biri 4 yer arkadaş nedir bu ikiniz birden atsanıza şu 4 leri be bilader..

Değişim tadındaki juventusumuz bu haftayı galibiyetle kapadı ve lider Lazionun 5 puan gerisinde takibini sürdürdü. Zaten iddaada söylemiştim h1 olur diye ve beni yanıltmadı ve aq leccenin. Maalesef çük kafalı kanalımız fox saat 4te olmasına rağmen maçı yayınlama zahmetini göstermedi o yüzden haa şöyle oynadık böyle oynadık şurada bastık burada yardırdık falan diyemiyorum. Ama olsun bu sene olur ya interin aq inş.


JUVENTUS-LECCE : 4-0

Goals: Aquilani (13th), Melo (34th pen.), Quagliarella (44th), Del Piero (82nd).
JUVENTUS: Storari, Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Krasic, Melo (Sissoko 64th), Aquilani (Pepe 76th), Marchisio, Quagliarella (Del Piero 77th), Amauri. Coach: Del Neri. Reserves: Manninger, Motta, Legrottaglie, Martinez, Pepe, Sissoko, Del Piero.

LECCE: Rosati, Rispoli, Ferrario, Fabiano, Mesbah, Giacomazzi, Jeda (Vives 45th), Grossmuller, Piatti (Munari 55th), Olivera (Ofere 45th), Corvia. Coach: De Canio. Reserves: Benassi, Gustavo, Brivio, Ofere, Munari, Di Michele, Vives.

Bu arada futbol sanatçısı emektarımız ustamız del piero baba yine yollamış bi tane sıkıştırmış selamı çakmış eywallah aga durma devam et böyle..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder